Ervaringen van cliënten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Rens Rens heeft geschreven op 12 maart 2019 om 14:40
Bij Lia geweest voor Chakra kleurendiagnostiek.Bijzonder, wat je over jezelf te weten komt. Wat in je onderbewustzijn ligt opgeslagen, waar je soms geen weet meer van hebt, maar nog steeds (soms onbewust) een rol speelt in je leven. Leerzaam voor mezelf. Daar kan ik iets mee. Bedankt Lia.
Sonja Sonja heeft geschreven op 13 februari 2019 om 09:07
Mijn ervaringen bij Lia zijn heel goed. Tijdens mijn Burn-out klachten verschillende behandelingen van haar gehad en elke keer voelde ik me weer veel beter en fitter... Lia legt tijdens de behandeling uit waar ze mee bezig is, dit vind ik prettig en vertrouwd. Lia ga zo door!! Ik raad jou zeer zeker aan! Mooie website heb je 🌟
Limesha Limesha heeft geschreven op 12 februari 2019 om 22:36
11-02-2019 geweest. Lia past de behandeling aan, aan de persoon en dat maakt het op zich al bijzonder. Je voelt je geen nummer. Daarnaast geeft ze nog advies of extra informatie, indien nodig. Het was een bijzondere ervaring. Mijn drukke hoofd was na de behandeling stukken rustiger. Dat was precies wat ik op dat moment nodig had. Doorstroming verbeterde. Lia is een mooi mens en straalt dit ook uit en daardoor voel je je al snel op je gemak. Ga vooral zo door. Veel liefs.
Rosita Rosita heeft geschreven op 10 februari 2019 om 14:51
Een behandeling bij Lia is een echte aanrader! Lia heeft een fijne energie, ze stelt je in staat je over te geven aan de behandeling, vanuit je hoofd naar je gevoel te gaan. Ze straalt vertrouwen uit en is zeer professioneel en ervaren. Tijdens de behandeling heb ik ervaren dat de energie heel mooi, zacht, puur en krachtig is. Na de behandeling voelde ik me helemaal zen maar ook voelde ik dat er veel gebeurd was. Heb extra water gedronken ’s avonds en lekker rustig aan gedaan. Lia dank je wel voor de behandeling! Ik kom zeker terug!x
Sandra Sandra heeft geschreven op 9 september 2017 om 16:15
We kwamen elkaar tegen bij de Yoga,..... zo mooi.....we voelden het meteen. Ik help jou en jij helpt mij...............De reiki behandeling is zo ontspannen en voelt zo goed, ik zou het iedereen die dit leest willen aanraden...... Het geeft rust, stabiliteit en zoveel kracht. Ben blij dat we elkaar zijn tegen gekomen. Als u dit leest dan twijfel niet, neem contact op met Lia............echt geweldig. Liefs Sandra.
Els Els heeft geschreven op 26 augustus 2017 om 18:39
Mijn ervaringen in de praktijk van Lia zijn heel positief. Ze is heel kundig met allerlei soorten therapie en daarnaast kan ze energetisch behandelen waarbij je de rede en bewustzijn even kunt vergeten (want daar red je het vaak toch niet helemaal mee). Verder licht ze je uitstekend voor wat je kunt verwachten en welke bijverschijnselen soms voorkomen waar je niet van hoeft te schrikken (geeuwen en even wat moe zijn bijv.) en ze stelt de juiste vragen, wat ik zelf altijd nog wel het allerbelangrijkst vind. Top Lia, ga zo door!
Anneke Anneke heeft geschreven op 21 juni 2016 om 09:02
Ik ken je van april vorig jaar en je hebt me zoveel positiever in \'t leven gezet. Dank je wel! Ik leerde met affirmaties omgaan, kreeg een luisterend oor zonder oordeel. Heerlijke ontspannende Reiki behandelingen. Ik gebruik nu minder medicijnen, omdat ik me stabieler voel ga sterker door het leven en alles beter aan kan. Heel erg bedankt Lia!   Liefs, Anneke
Peter Peter heeft geschreven op 24 november 2015 om 08:17
Het boerenerf. De oude schuur. De tweede deur links. De glimlach van Lia. Het hartelijk welkom. Wil je je schoenen uit doen? Kom verder! Ga zitten! Kopje thee? En meteen voel ik me op mijn gemak en ervaar ik totaal geen belemmering om wat dan ook van mezelf prijs te geven. Werken met kleuren? Ik laat het maar gebeuren en sta wel versteld van het resultaat. Snel komen er dingen naar boven die op dit moment voor mij van belang zijn. En dan kun je verder! En Lia helpt je daarbij. Helpt je om terug in je eigen kracht te kunnen staan.
In ge In ge heeft geschreven op 13 november 2015 om 09:02
Dankzij het werken met de kleurendiagnostiek heeft zij mij heel veel inzichten en meer rust gegeven. De Reiki is erg fijn en kan ik ook iedereen aanraden. Lia is professioneel en de ruimte waarin ze werkt is ook erg prettig.
R R heeft geschreven op 18 augustus 2015 om 09:23
Ik ben een aantal keren bij Lia geweest, als je binnen komt is het al een heerlijk relaxte sfeer. D.m.v.het inkleuren van de chakra s kan Lia zien waar de blokkade zit en krijg je inzicht waardoor de verstoring ontstaan is. Via energetische behandeling en of klankschalen wordt de onbalans in de chakra s opgeheven zodat de energie optimaal kan stromen en je een heerlijk ontspannend gevoel krijgt . Ik kan het iedereen aanraden, een cadeautje aan jezelf.
C C heeft geschreven op 9 januari 2015 om 20:43
Ik ben een paar keer bij Lia geweest voor adviezen en reiki, ik voelde me erg op mijn gemak en ik voelde mij na de behandeling veel sterker. Ik heb er erg baat bij gehad. Ik zou het iedereen aanraden om eens te doen!
Irene Irene heeft geschreven op 20 juni 2014 om 18:22
De kleurendiagnostiek is erg fijn om te ervaren en om te zien waar jij op dat moment zit. Je krijgt een andere kijk op de zaken die spelen. En Lia helpt met alle rust en ruimte om hierin meer inzichten in te krijgen.
Juha Juha heeft geschreven op 19 juni 2014 om 23:15
De kleurendiagnostiek is een erg bijzondere ervaring dat je door het tekenen van bolletjes en regenbogen inkleuren zoveel inzicht kunt krijgen in je zelf .De kleuren zeggen iets van hoe je je voelt en wat er speelt in je leven ! Het geeft veel inzicht hoe je een en ander beleeft en het samen bespreken helpt je weer verder !Een echte eyeopener voor zowel het verleden als het hier en nu !
Saskia Saskia heeft geschreven op 25 februari 2014 om 17:23
In de praktijk heerst een fijne sfeer. Lia is een kundige en fijngevoelige therapeut.
Hanny Hanny heeft geschreven op 17 februari 2014 om 14:49
Klankschalen concert was geweldig! En een prachtige praktijk op een mooie locatie!
Hubèrt Hubèrt heeft geschreven op 8 februari 2014 om 21:19
De meditatie is geweldig, het geeft me veel rust en ontspanning afgezien van de andere dingen die het voor je doet. Het makkelijke is ook dat je het kan doen waar een wanneer je wil !!! Geweldig, dik tevreden !!!
Marja Marja heeft geschreven op 8 februari 2014 om 11:11
Klankschalen concert en daarvoor een behandeling op de tafel (zoals Lia dit noemt) waren beiden een bijzondere ervaring, stilte, rust, samenzijn deden me erg goed, Dank je wel Lia!